NRS Norge AS utfører vindusvask og fasadespyling til en lang rekke kunder per i dag, alt fra kunder med bygg over én etasje til høyhus og blokker.

Ved utførelse av vindusvask benyttes alt fra tradisjonell forvasker og nal, til ionisering og rentvannsanlegg, samt høytrykkspyler og steamer til «tøffere» oppdrag som f.eks. rengjøring av persienner og markiser.

Vindusvask utføres både utvendig og innvending av ytterglass, samt begge sider ved vask av glass i innvendige skillevegger. Utvending vindusvask kan stort sett gjennomføres hele året, unntaket vil være hvis det blir mer enn minus 5 grader og kaldere.

Fasadespyling kan utføres på stort sett alle typer fasader, herunder går også glass og persienner.

Før fasadespyling igangsettes vil det alltid bli foretatt en kartlegging av fasaden, rett og slett for å se hvilken behandling som er forsvarlig for den enkelte fasade.

Ta kontakt med oss i NRS Norge AS, så vil alltid en av våre dyktige konsulenter være behjelpelig med å bistå deg som kunde med råd, samt utarbeidelse av et program for vindusvask og eventuelt fasadespyling som vil ivareta deg som kunde og dine behov på best mulig måte.