NRS Norge AS kan i tillegg til øvrige tjenester også tilby våre kunder matteleie.

Og ha matter plassert på strategisk viktige steder som bl.a. ved garasjeanlegg, sykkelparkering, heiser og inngangspartier for derigjennom å redusere inntråkk og spredning av fukt, vann, sand, søle, salt og ellers annet rusk og rask er viktig med tanke på både redusert slitasje og førsteinntrykk.

Det finnes logomatter, matter med budskap, matter i mange forskjellige størrelser, matter i mange forskjellige farger, matter med forskjellig kvalitet og selvfølgelig til forskjellige priser.

NRS Norge AS anbefaler matter med best absorberingsevne, da det i grunnen hjelper lite å ha en matte som ser pen ut både i form og farge hvis den ikke er i stand til å absorbere vekk fukt og skitt.

Hensikten med en matte er som kjent å stoppe mest mulig inntråkk av både fukt og skitt, da hjelper det lite å ha en «billig» nylonmatte liggende hvis eneste effekt er at den ser pen ut i både form og farge.

Ta kontakt med oss i NRS Norge AS, så vil alltid en av våre dyktige konsulenter være behjelpelig med å bistå deg som kunde med å skreddersy en totalpakke som dekker dine mattebehov på en komplett måte.