NRS Norge AS kan i tillegg til å utføre regelmessig renhold av harde og halvharde golv, også tilbyfølgende tjenester.

Oppskuring og boning, porefylling, polishbehandling, voksbehandling, oljebehandling og krystallisering av alle typer harde og halvharde golv. Herunder går gummibelegg, vinylbelegg, linoleumsbelegg, korkfliser, tre- og laminatgolv, samt harde golv av fliser, stein, skifer og betong.

Skuring av golv kan benyttes i flere sammenhenger. Det ene går ut på å skure golv i en kombinasjon bestående av vann og kjemi, med bruk av enten mekanisk eller maskinell behandling  for å få løst opp og fjernet både små og store mengder fastsittende smuss fra golvet.

I andre sammenhenger benyttes metoden når det en sjelden gang er behov for å få fjernet gammel polish i forbindelse med skuring og boning av golv.

Porefylling utføres gjerne på porøse golv med stor belastning, herunder kan være bl.a. eldre linoleumsbelegg, uglasserte keramiske fliser, skifer, stein og terrazzo.

Polishbehandling er mest vanlig av golvbelegg som gummibelegg, vinylbelegg, linoleumsbelegg og korkfliser. Og da gjerne på steder med stor belastning, eller at man rett og slett ønsker blanke golv. Det finnes forskjellige polisher som kan påføres, både i matt, silkematt og blank. Hvilken type polish en til slutt velger handler i stor grad om smak og behag.

Voksbehandling utføres som oftest bl.a. på linoleumsbelegg og tregolv. Eller rett og slett på golv der man ønsker en mykere, mattere og glattere overfalte.

Oljebehandling av tregolv utføres på golv i heltre, f.eks. parkett, parkettstav eller skipsgulv. Behandlingen må foretas forholdsvis ofte på golv med middels til stor trafikk og det er svært viktig at dette blir fulgt opp.

Krystallisering brukes gjerne på terrazzgolv eller golv med kalkbaserte natursteinsflater. Avhengig av belastning på bl.a. slitasjefelter må rekrystallisering foretas med jevne mellomrom

Vedlikehold i riktige intervaller av alle typer golv etter første gangs oppsett er svært viktig.

Ta derfor kontakt med oss i NRS Norge AS, så vil alltid en av våre dyktige konsulenter være behjelpelig med å bistå deg som kunde med råd, samt utarbeidelse av et vedlikeholdsprogram for å ivareta dine harde eller halvharde golv  på best mulig måte.

Det er svært god økonomi i å gjennomføre et riktig vedlikehold, samtidig som det bidrar til at det kontinuerlig ser pent og innbydende ut i dine lokaler.