NRS Norge AS er stolt av å kunne tilby kvalitetsbevisst renhold både i og utenfor Trondheim.

Hver dag bidrar våre medarbeidere til at bedrifter og mennesker som omfattes av disse får en bedre hverdag på bakgrunn av det viktige arbeidet vi utfører hver eneste dag, året rundt. Vi utfører faget vårt med yrkesstolthet fordi vi vet at godt og profesjonelt renhold er viktig for å ivareta både helse, miljø og trivsel.

Vår avdeling for regelmessig renhold har ca. 140 ansatte. Regelmessig renhold, også omtalt som daglig renhold betyr i hovedsak at vi foretar renhold etter en ramme fastsatt av den enkeltes bedrifts behov. Eksempel på dette kan være at vi rengjør bedriftens lokaler grundig en eller flere ganger i uken, alt etter behov og romkategori. Regelmessig renhold defineres med andre ord av kunden selv. Hvor ofte man har behov for regelmessig renhold kommer an på bruksgraden og hvilken bransje det er snakk om. Spør oss gjerne om råd.

Å ha en avtale om regelmessig renhold, eller daglig renhold byr ikke bare på et hyggeligere arbeidsmiljø og bedre humør blant de ansatte, men det fungerer også forebyggende på sykdommer som oppstår på bakgrunn av irriterende bakterier, sporer og støv.

Vurderer du et behov for regelmessig renhold i din bedrift? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi foretar dessuten gratis befaring slik at vi kan gi deg et pristilbud.