Som vår ansatt er du viktig for oss, og vi vil gjerne se dine øyeblikk på arbeidsplassen. Kanskje er det før- og etter bilder du tar? Kanskje et stemningsbilde? En selfie? Eller et bilde av deg og dine fantastiske kolleger? Kanskje en morsom, eller spesiell opplevelse du hadde på jobb? Kanskje en filmsnutt til og med? Eller andre ting som er representativt med NRS Norge AS sitt slagord «Samspill i ordnede former».

Nå har vi laget en løsning i vårt intranett hvor du kan sende inn dine bidrag til oss. Du finner det i menyen under fanen «Del med NRS». Innhold som vi finner aktuelt blir vi å dele i våre kanaler slik som Facebook, Instagram og liknende. Hver måned plukker vi ut en tilfeldig vinner blant alle som har sendt inn innhold. Vedkommende får en liten oppmerksomhet fra oss. Når vi har trukket vinnere for hele året (12 måneder), så vil de 12 kandidatene vi har trukket ut være med i trekningen av 2 VIP billetter på Lerkendal for å se Rosenborg spille kamp. Det serveres både mat og drikke. Vinneren kan velge selv om man ønsker å ta med seg en kollega, et familiemedlem, en venn, kjæreste eller liknende på kamp. 

La oss vise frem NRS Norge AS sammen. Vi setter selvfølgelig stor pris på om logoen til NRS Norge AS også gjøres synlig i eventuelle bilder og filmer, men dette er ikke et krav. Vi håper på mange fine innspill fra arbeidsplassen i NRS Norge AS. 

Med vennlig hilsen

NRS Norge AS

Koronavirus – enkle og gode tiltak

Det er vanskelig å forutse sykdom og smitteutbrudd, særlig når et stort antall mennesker samles i nærheten av hverandre. Det viktigste er å være forberedt.

Koronaviruset (COVID-19) tilhører gruppen virus med membran, eller lukkede virus. Dette er heldigvis en virustype som lett lar seg ødelegge utenfor kroppen. Det smitter fra person til person via kontakt, dråper og tilsmussede overflater.

Det finnes ingen legemidler som kurerer sykdommen som forårsakes av koronaviruset, og det finnes heller ikke noen vaksine som forebygger mot smitte. Det beste du kan gjøre for å ikke bli smittet eller unngå å smitte personer rundt deg, er å følge rådene for god hånd- og hostehygiene fra Folkehelseinstituttet. Disse innebærer at du:

 • vasker hendene ofte og grundig med såpe og vann. Særlig etter hosting/nysing, etter toalettbesøk, før tilbereding av mat, før måltider, etter kontakt med dyr og ellers ved synlig skitne hender og når du kommer hjem etter å ha vært ute blant folk.
 • bruker hånddesinfiserende midler som Antibac dersom du ikke har såpe og vann tilgjengelig. Kun hvis hendene er noenlunde rene, er de skitne bør de alltid vaskes med såpe og vann.
 • har gode hostevaner. Ikke host på andre. Bruk papirlommetørklær til å hoste i, og hold deg ordentlig for munnen, eller du kan hoste i albuekroken. Vask hendene godt etterpå.
 • unngår håndhilsing, klemming og kyssing.
 • holder minst én meters avstand til både friske personer og de som hoster eller nyser, når det er mulig.
 • unngår så langt det er mulig å ta deg i ansiktet – virus kan overføres fra hendene til munnen og slimhinnene i øyne og nese. Derfra kan viruset transporteres inn i kroppen.
 • unngår å ta offentlig transport dersom mulig.

Riktig utført renhold er avgjørende i forebyggende arbeid mot smitte. Det er utrolig viktig at dere forholder dere til grunnleggende hygieneprinsipper når dere utfører renhold ute hos kunder. Dette innebærer at du:

 • arbeider konsekvent fra rent sone til urent sone på et rom.
 • er nøye med berøringspunkter – lysbrytere, dørhåndtak, kraner osv.
 • husker fargekode på kluter: rosa klut – renhold av sanitærrom, blå klut – renhold av inventar.
 • unngår overdosering av rengjøringsmiddel.
 • bytter rengjøringsutstyr (klut, mopp) ut til rene etter ferdig renhold i arealer med smittefare.
 • bytter hansker ofte. Ha rene hender når du tar på hanskene og vask hendene når du tar av hanskene. Bytt hansker mellom ulike arbeidsoppgaver, også på samme rom, hvis hanskene kommer i kontakt med forurensede områder.

Mer informasjon om hygienerutiner ved renhold finner du her…

Gjelder utenlandske ansatte

Vi minner om at D-nummer dere får tildelt når dere først kommer til Norge er midlertidig. Det er viktig at dere gir beskjed til Eva med en gang dere får norsk fødselsnummer. Vi får ikke hentet deres skattekort dersom vi ikke får nye opplysninger fra dere. Som regel alle som bosetter seg i Norge over 6 måneder får norsk fødselsnummer.

We want to remind you that D-number which you get when you first arrive to Norway is just temporary. It is important that you notify Eva as soon as you receive the Norwegian ID- number. We are not be able to obtain your tax card if we do not receive new information from you. Normally, anyone who lives in Norway for over 6 months will receive a Norwegian ID number.