Leser {Spørsmål|sak:

Jeg har for øyeblikket etablert en forelskelse med en kollega der du jobber. Vi har vært fungert sammen i mer enn 6 måneder i dag og vi kan være nær .

Rundt uker, noen andre medarbeidere har opplevd oss sammen og noen ganger spør denne damen hvis det er hva som helst mellom din både av oss, til slutt. Den plasserer deres ned og kanskje irriterer henne. Det irriterer meg personlig, også. Hun er virkelig pen og der pleier å være andre individer som liker denne damen. Men jeg er sikker det er en sterk relationship mellom dere. Hun flørter ikke med meg, men jeg forstår hun vil ha being rundt meg selv. Hvis bare oppdage på en eller annen måte jeg kunne stoppe tillegg jevnaldrende fra spørre henne hvis vi pleier å være begge kollektivt, men jeg kan ikke finne ut en betyr.

I like deres og planla til spørre denne damen rundt å oppdage hvis hun ønsker ha et skudd. Men under omstendigheter, ifølge hvor mange andre folk er sier, hun ville føle seg ubehagelig å uttrykke ja.

jeg virkelig vet ikke hva du bør gjøre. Engang vi har dette nære second, en annen hun diskuterer meg personlig og smiler og en kort stund senere hun helt hindrer meg personlig. I want to få det til å fungere og bestemme om hun minst minste ønske om meg, også.

Når vi pleier å være for deg selv kollektivt, føles unikt og flott , men sine veldig vanskelig å lese kvinnen indikatorer. When we remain other folks, hun bare bytter meg ned bortsett fra en gang vi chatter ansikt-til-ansikt. Derfor jeg ønsket å spørre deres på fordi når hun utgir nei, jeg vil begynne å få kvinnen utenfor mitt personlige sinn. Det vil ikke være andre mulighetsvindu for dere blir kollektivt så. I tilfelle hun faktisk er nysgjerrig, kan hun oppgi ja.

Hva bør jeg gjøre?

I’d be takknemlig til deg personlig i tilfelle du kan gi meg selv som to do. Hvis hun faktisk erikke interessert, jeg er forberedt til erobre henne. Men hvis kvinnen er, jeg ville like til gi det et forsøk. Tusen takk som passer din tid.

-Duane M. (Alabama)

Professionals Svar:

Hei Duane,

Takk mye for at du skrev med! Det høres ut som deg er gjenkjenner nederlag før også passer høyre opp for kamp. Kan ikke anta noe inntil duhar helt helt åpen og ærlig med denne spesielle jente. Ja, seriøst spør damen å gå se en film med hverandre, eller i tillegg til dette, grip en kopp kaffe på et sted stedet duvil ha muligheten til å chatte. Det er åpenbart noen ting mellom både du og denne kollegaen. Otherwise, du ville ikke spend en stor mengde din egen arbeidsdagen med hverandre, passende?

It could you should be en fantastic, platonisk mann- kvinnelig vennskap, men hvis du er skaper tanker for henne, så du bør arbeide på disse følelsene. Visste du at Stephen King ble avvist mange anledninger før effektivt offering en av er egen liten historier til et magasin for menn? Precis the fantastic folk in existence få sjanser hvis de forstår at kan ikke liker resultatet. Som jeg nevn, la dette kvinne forstå emosjonene dine å se om hun er tenke på sjekker ut et forhold til deg. Det er bedre forstå det klare svaret enn fortsatt kjøre deg sinne.

Lykke til!

Kara

jente søker jente